Språngbrädebolaget Lykka.se växer med nytt kapital

lykka.se-anton-joel-liten

Anton Malmberg och Joel Falck på Lykka.se

Uppsalabolaget Lykka.se har deltagit i CONNECT Uppsalas verksamhet genom både språngbrädeprocessen och Investeringsforum. Nu har de stängt en investeringsrunda riktat mot en  grupp privata investerare.

De tar nu sikte mot att bli störst i Sverige inom köksredskap på nätet och kapitalet kommer att användas till marknadsföring för att understödja expansionen.

Öppnar ny lagershop i Uppsala

Företaget växer på nationell nivå, men ökar även sin lokala närvaro i Uppsala genom att öppna en lagershop där man direkt kan köpa med sig lagervaror eller beställa någon av de 5 000 produkterna i beställningssortimentet.

– Det är fantastiskt kul att vi nu står rustade inför en fortsatt snabb expansion med både kapital och ny kompetens bland styrelse och ägare. Nu riktar vi blicken mot att bli Sveriges mest välsorterade köksbutik, men först väntar julhandeln som står för dörren, säger Joel Falck, en av bolagets grundare.

 

Våra finansiärer och huvudpartner

Academicum Ahlford advokatbyrå Energimyndigheten Ernst & Young Grant Thornton Handelskammaren i Uppsala län Lindahl Advokatfirma Nordcloud Nordea PwC Regionförbundet Sh bygg STUNS StyrelseAkademien Uppsala BIO Uppsala Innovation Centre Uppsala universitet